Bőrünk egészségének és ápoltságának megőrzése az egyik legfontosabb mindennapi feladatunk. Különösen nyáron. Még a rég várt nyaralás is könnyen rémálommá válhat a nem megfelelően ápolt bőr irritációk miatt.

Ebben az évszakban ugyanis „testünk védelmezőjének” rengeteg káros környezeti hatással kell megbirkóznia. Ilyen például az UV sugárzás, a napfény, a víz, a szél és a különböző rovarok égető, viszkető csípései.

Érdemes odafigyelni és felkészülni, hiszen a megelőzés mindig jobban megtérül, és hatásosabb is, mint a problémák utólagos kezelése.  Mindössze a megfelelő krémet kell megtalálnia ahhoz, hogy Ön is megvédje egész családja bőrének egészségét.

Egy krém a család minden tagjának

Az Encián Körömvirág Flavon Plusz krém ideális választás, ha hatásos és egyben pénztárca barát bőrregenerálót keres. A készítmény nem hiányozhat egyetlen egy háztartásból vagy házi patikából sem. Miért?

Egy olyan univerzális balzsamról van szó, ami szinte minden kellemetlen bőrirritációra gyógyírként szolgálhat. Nem kell többféle kencét a nyaralásra vinnie, elegendő egyetlen krém, ami legalább ötféle kellemetlenségre azonnali segítséget nyújthat.

5 dolog, ami miatt érdemes beszerezni az Encian Körömvirág krémet:

 1. sarokbalzsamnak kiváló:
  soha többet nem kell azon aggódnia, hogy sarka repedezett, vagy nem megfelelően ápolt. Nyugodtan viselheti kedvenc szandálját félelemérzet nélkül
 2. bőrnyugtató hatású:
  rovarcsípésre kiválóan alkalmazható, hiszen hámosító, gyulladáscsökkentő hatása miatt nyugtatja az irritált bőrt
 3. napozáshoz tökéletes:
  mivel egyenletes barnulás biztosít, így a megjelenése egész nyáron tökéletes lehet
 4. leégés után gyógyulást biztosít:
  ha megtörténik a baj, a körömvirágkrém segít a bőr gyors regenerálódásában
 5. hegképző, hámosító hatású:
  műtéti sebekre, striák kezelésére kedvező hatással van.

Milyen hatóanyagok teszik különlegessé a krémet?

 • körömvirág olaj: gyulladáscsökkentő és bőrgyógyító hatása sokak által ismert
 • szőlőmagolaj: ami E-vitaminban gazdag, ezáltal gyulladáscsökkentő, regeneráló, tápláló, bőrpuhító és faggyúmirigyet szabályozó hatása van
 • narancsolaj: ami nyugtató, bőrápoló és egyben antibakteriális hatással rendelkezik
 • sárgarépa olaj: ami puhítja és védi a bőrét és annak fényét, továbbá segíti a bőr rugalmasságának megőrzését

Az Encián Körömvirág Flavon Plusz krém a nyár igazi slágere, számos bőrproblémára megoldást nyújt, egészen a „saroktól a fejtetőig”!