Vannak problémák, amik szinte észrevétlenül jönnek, és bizony maradnak is, ha nem a megfelelő készítményt használjuk az enyhítésükre. Nézzük meg melyik az a két kellemetlen fájdalom, amit nem szabad elhanyagolni, bizony érdemes minél előbb kezelésbe venni.

Végtagfájdalom

Ha nem figyelünk oda a végtagjaink teljes jólétére, akkor szinte borítékolható, hogy rövid idő után el is hanyagoljuk őket. Az egész napos monoton ülés vagy folytonos talpalás után sokan már nem foglalkoznak lábuk állapotával, holott kellene. Az órákon át tartó ülést vagy állást hamar megérzik a végtagok, és fájdalommal reagálnak rá. Rosszabb esetben pedig még vérkeringési zavarok is kialakulhatnak.

Izomláz, húzódások

Az egészséges életmód és a sport kézen fogva járnak, azonban nem elég a gyakorlatokat jól végezni, bizony időt kell szánni a nyújtásra, és a felkészülésre is. Az izmoknak ugyanis szükségük van az állandó „háttérápolásra”.

Mire jó a lóbalzsam? Mire föl a nagy rajongótábor?

A lóbalzsamok világában hideg és meleg egyaránt létezik. A hidegfajta, mint amilyen az Encian készítménye is, hűsíti a fájó pontokat, és menta kivonatával enyhíti a kellemetlen tüneteket.

  • Felfrissíti a megfáradt végtagokat és a sajgó testfelületeket, függetlenül attól, hogy sport okozta-e a sérülés, vagy idősödéssel járó tünet.
  • Ellazítja az izmokat. Egy edzés utáni elfelejtett lenyújtás miatti izomlázra különösen jó, így nem kell napokon át elviselni a húzódó érzést.
  • Mond valamit az elaludt nyak esete? Az embernek szinte még előre nézni is fáj, nemhogy oldalra fordítani a nyakat. Az ilyenfajta gondokra is ideális segítség.

Vannak termékek, amelyek hemzsegnek a hozzáadott mesterséges anyagoktól. Könnyen belátható: ezek nem valószínű, hogy hatásosak egy sérült felületnek.
Az Encian lóbalzsam kizárólag természetből vett összetevőket tartalmaz.