ALANTEL krém

Az ALANTEL egy napi alkalmazású test- és arckrém, amelynek gyógynövényes összetevői hozzájárulnak az égő és viszkető bőr tüneteinek csillapításához, védve a külső tényezőktől, ezzel segítve a gyógyulást. Az atópiás bőrre is nyugtató hatást gyakorol.

Az ALANTEL nagy hatékonyságot mutatott bármilyen eredetű viszketés kezelésében. Jelenleg két klinikai vizsgálat zajlik spanyol kórházakban sugárterápiában részesülő betegek sugárkezelés utáni bőrtüneteinek enyhítésében.

Az ALANTEL nagyon kedvező eredményeket mutat a lokalizált ekcémás elváltozások kezelésében, valamint hatékony kiegészítő szerepet tölt be a bőr gyógyító és regenerációs folyamataiban, például égési sérülések esetén.

Az ALANTEL gyártása során nagy hangsúlyt fektetnek a természetes összetevők megfelelő, magas koncentrációjú feldolgozására. Ennek köszönhető a kimagasló eredmény természetes termékbázissal és nem kívánt mellékhatások nélkül.

A vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, enzimekben, cukrokban és egyéb összetevőkben gazdag Aloe Verát évszázadok óta használják bőrápolási és szépségápolási tulajdonságai miatt. Egyéb hatásai mellett: hidratálja a bőrt, javítja annak állapotát és védi az UV-sugárzás okozta károsodásoktól.

Az Aloe Verához hasonlóan a Kamillát is széles körben használják a kozmetikumokban, pihentető és nyugtató hatást fejtenek ki a bőrön.

A Kerti kakukkfű illóolajai – timol (40%) és a karvakrol (15%) tartalmú – erőteljesen baktériumölő, fertőtlenítő hatású, külsőleg alkalmazva nyugtatja az irritált, gyulladt bőrt, csillapítja a viszkető érzést, csípések kezelésére is alkalmas.

Az Alantelt bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, folyamatosan tesztelik.

Az alábbiakban letöltheti az Alantel®-re vonatkozó összes információt tartalmazó
prospektust.

AZ ALANELT keresse:

  • patikákban
  • gyógynövényboltokban
  • onkoterápiás termékeket forgalmazó üzletekben

Alantel® prospektus